Monday, March 24, 2014

khasiat K-Colly

K-COLLY 1.5 MILLION MG ADALAH SATU-SATUNYA COLLAGEN NANO YANG MENGGABUNGKAN ESEN PENCERAHAN SEMULAJADI L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , 12 X STEM CELL , ELASTIN , UBIQUINONE Q10 , ASTAXANTHIN , SUPER HYALURON ACID , HATOMUGI , TREHALOSE. INI ADALAH FAKTOR UTAMA YANG MEMBANTU TUBUH BADAN MANUSIA BOLEH MENERIMA KESAN YANG CEPAT TERHADAP KHASIAT-KHASIAT K-COLLY !!!

RAMUAN TERDIRI DARI HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 12X STEM CELL

Satu-satunya Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman.

RAMUAN TERDIRI DARI HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL (Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach) :


Produk K-COLLY SWEET 17 kini sangat popular sebagai supplement yang mampu memperbaiki dalaman dan kecantikan kulit luaran seseorang wanita. Penggunaan skincare yang bagus sahaja tidak mencukupi kerana tanpa kesihatan yang baik, ia akan merencatkan penampilan dan mengurangi keserian wajah individu terbabit. Justeru, amalkan pemakanan yang seimbang, minum cukup air, elakkan masalah yang boleh menyebabkan tekanan/stress serta mendapatkan rehat/masa tidur yang berkualiti adalah asas untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari.


K-Colly Sweet 17

ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG-
Pencerahan kulit yang  berkesan!!!

- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatas
Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda?

● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

K-Colly

Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??





● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap hari.



Whatsapp 016 6672583

Wednesday, March 19, 2014

Chriszen Moist Cake..flawless skin with it!

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation

Promosi sekarang:
RM59 , 1 Moist Cake , Percuma 1 Ampul , termasuk postage ( S / M )
RM63 , 1 Moist Cake , Percuma 1 Ampul , termasuk postage ( S / S )


Tuesday, March 18, 2014

Panduan memilih warna sesuai Chriszen

Chriszen Official
Selalu pelanggan tanya admin, apa color sesuai i pakai?
Marilah tengok sini, admin sudah bantu anda untuk membuat pilihan warna Chriszen Moist Cake ni..sila guna gambar ni untuk jadi rujukan yea..

Selalu
kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3

whatsapp 0166672583 *


CHRISZEN MOIST CAKE

Wajah nampak lembap dan semulajadi!

Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu
No. 3 Kuning Langsat

-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)

Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake

"Memang nampak tak sama dulu saya", cakap Eyna Danina (model dalam gambar)

Promosi sekarang: RM59, 1 Moist Cake, Percuma 1 Ampul, termasuk postage

Harga Biasa Chriszen Moist Cake:
-S/M: RM59
-S/S: RM63

Harga Biasa Chriszen Ampoule: RM29

Diformulasikan di Korea

whatsapp 0166672583 *

Pls visit for more info:
Aurora Beauty Parlour - https://www.facebook.com/pages/Aurora-Beauty-Parlour/170048816510946








Monday, March 17, 2014

Perla Coffee yang hangatz!

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung dari kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione
✿Asid Hyaluronik

★Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.

1 BOX : 20sachet : RM59.90 sm / RM65.90 ss
3 BOX : 60Sachet : RM150.00 sm / RM160.00 ss
+FREE POSTAGE

EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA
*inbox / whatsapp/sms 0166672583 ♥


Dewy..coming soon...



Apa HEBATNYA Produk Dewy ni?

Anda tidak perlu mengambil Suntikan Vitamin C untuk memiliki Kulit yang gebu,cerah dan cantik.

1 scoop Dewy = 50 biji buah oren

Merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)

✔ SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement
Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.
✔ Mengandungi 50x Vitamin C semulajadi lebih tinggi dari buah oren,
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV,
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit,
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Mengebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,
✔ Menlembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku,
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata





 Cara pengambilan :

⇛ SETENGAH SUDU KECIL/ SETENGAH SCOOP terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari : Rasa manis buah
⇛ Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
⇛ Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan

KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g (1 Botol kegunaan sebulan):

Bunga Sakura
Buah Camu Camu
Beeswax (Lilin Lebah)
Acerola Cherry
Grapeseed Extract
Hyaluronic Acid
Pearl Powder
Hydrolized Collagen
L-Glutathione
Multiple Stemcell
Maquiberry
Blueberry
Strawberry
Cranberry
Tomato
Kiwi
Apple
Papaya

KECIL - KECIL CILI PADI

Walaupun botol Dewy kecil,jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam Dewy ni. Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C

1 scoop DEWY = 50 Biji Vitamin C
Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate,anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat.

'LESS IS MORE'

DENGAN DEWY Hanya setengah scoop sehari terus di makan cukup untuk anda mendapatkan kulit cerah dan gebu.

HARGA PASARAN
1 Botol : SM RM85 / SS RM90

TETAPI!!
HARGA PENGENALAN

⇛ SM RM65 / SS RM70 ⇚




Monday, March 3, 2014

Combo package Jimat!!

Fungsi:

ABP RED;

******

-KHAS UNTUK WANITA YANG SUDAH BERKAHWIN, SELEPAS BERPANTANG


BERFUNGSI SEBAGAI ANTI KANSER

MENEGANGKAN PAYUDARA

MENSTABILKAN HORMON

MENCERAHKAN KULIT, MENGECILKAN PORI- PORI MUKA

MENINGKATKAN METABOLISME,

MENJADIKAN BERAT BADAN IDEAL

MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM

MERAPATKAN, MEREMAJAKAN BAHAGIAN INTIM WANITA

MENYUBURKAN RAHIM UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT






TRIPLE L;
*******
- KHAS UNTUK KAUM SUAMI
MENAMBAH STAMINA LELAKI KETIKA BERSAMA
MENINGKATKAN METABOLISME
MELANCARKAN PERJALANAN DARAH
MELEGAKAN SAKIT SENDI

TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 8 HARI, KELULUSAN KKM, DIJAMIN HALAL!!

Harga Abp26 red Rm249
Harga Triple L Rm139
combo pack + Free membership
Rm280 sahaja

berminat
whatsapp 0166672583

testimoni Abp 26

ingin berkongsi Testi terbaru .

Anda mengalami masalah ketumbuhan ???
Ingin Berikhtiar mencari penawar nyea??? InsyAllah ABP26 RED boleh membantu yea...!

"Alhamdulilah ~Alhamdulilah~ Alhamdulilah~"
terbaru seorang testimoni yg berjaya hilangkan 3 ketumbuhan di bahagian perut dengan hanya pengambilan 1 botol produk ABP26

Mari kita sama2 doakan kesihatan beliau Aminnnnm

*** credit to K.Ayu.

to order : PM/Whatsapp Win 016-6672583



Wednesday, February 26, 2014

Peluang jana pendapatan dengan ABP 26

ABP 26 kini menjadi fenomena..
ramai yg telah menyertainya..malahan menjadi pilihan selebriti2 tempatan.
tapi adakah anda tahu bahawa selain mendapat produk yg bermanfaat dan berkesan ini anda juga turut mendapat duit sampingan..?

jom tgk..

✔ BUSINESS PACKAGE:
MODAL RENDAH. PRODUK FENOMENA TERLARIS SENANG DIJUAL. UNTUNG/BONUS LUMAYAN.

➨ Pakej ENTREPRENEUR (RM280) 1+1:
* 1 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau PURPLE + Aura Beauty Perfect Slimming atau Aura Beauty Perfect Triple L
* Potensi Pendapatan RM560 SEHARI (Bonus Pairing)

➨ PakeJ CORPARATE (RM840) 3+3
* 2 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 1 Botol PURPLE + 2 Aura Beauty Perfect Slimming atau 1 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan cth nak semua botol merah pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM1680 SEHARI (Bonus Pairing)

➨ Pakej MILLIONAIRE (RM1960) 7+7
* 4 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 3 Botol PURPLE + 4 Aura Beauty Perfect Slimming atau 3 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM3920 SEHARI (Bonus Pairing)

➨ Pakej BILLIONAIRE (RM4200) 15+15
* 8 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 7 Botol PURPLE + 8 Aura Beauty Perfect Slimming atau 7 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM8400 SEHARI (Bonus Pairing)

Caranya mudah.
Hanya cari minima dua orang yg anda harus pastikan org tsebut benar2 rajin dan mahu berusaha. Kerana setiap seorang anda cari td perlu cari dua org juga dibawah org anda tadi. Dan selepas itu anda harus bersedia menerima duit yg banyak. Kerana selain bonus sponsor/introducer anda akan menerima bonus pairing (harian). Selain dua bonus ini ada juga bonus harian yg jarang ada dalam company lain iaitu bonus matching yang anda akan dapat dari hasil bonus pairing org bawah anda. Menarik kan? Selain itu bonus bulanan juga menanti anda iaitu bonus unilevel (maintain).

Pakej paling rendah kami tawarkan adalah pakej Entreprueneur (RM280). Dgn pakej ini anda berupaya menjana income sehingga RM560 hasil dari income pairing. Ada 4 bonus yg kami tawarkan iaitu Sponsor/Introducer Bonus, Pairing Bonus (harian), Matching Bonus (harian) dan Unilevel Bonus (Bulanan). Kalau anda rajin dan bijak mgatur strategi tidak mustahil dgn pakej ini anda mampu mgubah khidupan.

Pakej paling tinggi kami adalah pakej Billionaire (RM4200). Kelebihan pakej ini adalah dimana anda dapat 5% key in dari mana2 pakej yg masuk.

mudah bukan?
Anda rasa anda hebat dan bole dapat lebih dari dua org biz partner?
Jom buktikan!

Whatsapp 0166672583

ABP RED


AURA BEAUTY PERFECT DRINk 10 in 1 (red)
untuk Wanita




...Memutih dan menegangkan kulit

...Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit

...Memperbaharui sel2 kulit

...Merawat masalah jerawat

...Memelihara kesihatan rambut dan kuku

... Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata

... Mengawal minyak di bahagian muka

...Membentuk badan yang ideal



* Menegangkan dan menaikkan payudara

* Mengetatkan faraj dan mengecutkan rahim

*Merangsang tenaga batin

*Meningkakan dan membaik pulih kadar hormon

*Membantu untuk mengekalkan daya tahan otot

*Membuang lemak dlm badan




# Anti kanser

# Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain

# Merawak diabetes dan tekanan darah tinggi

# Membersihkan darah

#Menguatkan jantung dan buah pinggan

# Meningkatkan daya tahan tubuh

# Melawaskan kencing

# Merendahkan paras kolesterol dlm darah

# Membantu melancarkan pembuangan angin


Pelakon cantik molek Fauziah Gous pon amik Abp red


Demam ABP 26 melanda!!

Info tentang ABP26

ABP26 ini adalah nama singkatan yang diberikan kepada produk-produk yang melambangkan kesihatan, kecantikkan dan juga kecergasan. ABP itu sendiri adalah nama singkatan kepada Aura Beauty Perfect. Nombor 26 itu pula adalah angka yang digemari oleh Pengasas produk ini iaitu Dato Dr Zach.

Produk utama kami adalah Aura Beauty Perfect Premium. Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan artis sendiri menggunakan dan mengamalkan. Ia merupakan minuman yangberasaskan jus. Rasa yang sedap dan enak. Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan shakers yang diberikan percuma. Cara untuk mengamalkan- hanya minum dua kali sehari. Pagi sebelum hidangan pagi dan malam sebelum tidur. Antara khasiat ABP26 premium ialah, memutihkan kulit, anti penuaan, melicin dan mencantikkan kulit seluruh badan, menyembuhkan kudis yg baru & lama yg tak pandai sembuh sblum ni, anti cancer, menghindar dari sebarang penyakit, menghilgkan sakit2 badan, membantu memulihkan dan menstabilkan sistem dlm badan, hari2 kita akn rasa Fresh, fresh dan fresh. serta bnyk lg khasiat lain.
Bagi ABP26 premium red pula, ia sesuai utk wanita kerana ia mengandungi manjakani.

Selain produk Aura Beauty Perfect Premium sebagai keutamaan syarikat kami juga mempunyai 2 produk lain lagi iaitu Aura Slimming Miracle dan Triple L. Saya terangkan apa itu Aura Slimmimg.

Aura Slimming Miracle adalah produk baru keluaran syarikat dan pertama di Malaysia yang menghasilkan produk ini. Ini kerana bukan seperti produk slimming lain yang ada dipasaran, produk ini memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol Aura Slimming Miracle dan seterusnya membuat anda hilang selera makan. Menarik kan? Dan kerana itu dinamakan Miracle.

Ada satu lagi produk yang akan menarik kaum lelaki untuk membeli iaitu TRIPLE L, Ubat Kuat Lelaki Abad Ini. Saya panggil abad ini kerana formula yang dihasilkan hasil penemuaan kajian yg dilakukan di UAE dan seterusnya ramuan ini dicipta untuk menepati keperluan lelaki. Apa yang menarik tentang TRIPLE L adalah kerana ia mempunyai fungsi 6 dalam 1. Membesarkan 'barang', Memanjangkan 'barang' ,Membuat anda tahan lama, Nafsu semakin kuat, Kepuasan maksimum dan paling penting tiada kesan sampingan.

Itulah serba sedikit mengenai ABP26 ♡
Nak lebih info whatsapp 0166672583 ye.


ORDER/PERTANYAAN DISINI

Name:
Email Address:
Home Address:
Phone no:
Queries/ Orders:

It's That Easy or for faster response, pls sms 016~6672583.

Thank You For Stopping By.


Click here to put a form like this on your site.

Follow by Email