Monday, September 16, 2013

masalah hitam celah peha beresss...

anda mengalami masalah HITAM CELAH

PAHA??..

AURORA SX adalah jawapannya...

Hanya RM140.

Masalah selesai.. 

kulit tak minyak lagi..


Pakai foundation, smapai tengahri kulit berminyak kan??.. Dengan suplement AURORA SX kini masalah KULIT BERMINYAK tiada lagi.. ALHAMDULILLAH..



Kulit lembap, lembut sepanjang hari.. malahan makin PUTIH.
best!!!!

KESAN DALAM 24 JAM!!!





Kesan dalam 24 jam u all ! memang berubah texture kulit . semakin putih , semakin cerah , parut semakin hilang , minyak pon hilang , yang penting , produk kami TIDAK menggunakan dos yg tinggi untuk sesetengah bahan yang boleh merosakkan buah pinggang . Baca bawah ni untuk lebih faham ea . Berniaga itu IBADAH

Aurora SX VS Produk Pemutih Jenama Lain
Kebanyakan produk pemutih jenama lain (jenis makan) HANYA menggunapakai Glutathione tanpa menggunakan Cysteine Amino Peptide. Glutathione adalah sangat murah dalam industri dan bersifat sintetik. Hanya sesetengah badan manusia mampu menyerapnya. Tetapi, dengan penggunaan Cysteine Amino Peptide dalam Aurora SX,bahan ini adalah natural serta berfungsi merangsang badan untukmenghasilkan Glutathione dan Kolagen sendiri. Impaknya, prosespemutihan kulit berlaku lebih cepat dan pantas! Aurora SX juga menggunapakai Idebenone sebagai bahan yang mempercepat proses penyerapan Glutathione dalam badan sedangkan jenama lain hanya menggunakan Vitamin C sebagai bahan asas sokongan. Pengambilan Vitamin C dalam dos yang tinggi boleh merosakkan buah pinggang anda. Aurora SX hanya menggunakan doS yang sangat rendah!

Aurora SX VS Produk Kolagen Jenama Lain
Ramai yang beranggapan untuk putih dan gebu adalah dengan mengambil kolagen tetapi sehingga ke hari ini tiada bukti kukuh bahawa Kolagen mampu memutihkan kulit. Menurut pakar, kolagen hanya mampu mencerahkan kulit tetapi tidak mampu memutihkan kulit. Aurora SX juga didatangkan dengan sedikit Hydrolized Collagen bagi membantu proses penggebuan kulit. Untuk proses pemutihan, Glutathione dan Cysteine Amino Peptide adalah diperlukan!

Aurora Colla Plus VS Produk Kolagen Jenama Lain
Kebanyakan produk kolagen jenama lain (jenis makan) HANYA menggunapakai kolagen bermutu rendah dan diekstrak daripada bahan sintetik sedangkan Aurora Colla Plus menggunakan Salmon Fish Collagen yang jauh lebih mahal dan bermutu. Salmon Fish Collagen adalah terbukti tidak menggemukkan dan tidak memberi alahan. Bukan itu sahaja, ia mampu merawat masalah parut kronik dengan lebih pantas juga bagus untuk kesihatan badan secara menyeluruh (imun badan). Jenama lain kebiasaannya tidak mempunyai bahan anti parut yang berkesan menyebabkan kulit kekal berparut. Tetapi Aurora Colla Plus mengandungi Vitamin E sebagai bahan anti parut yang terbukti secara saintifik mampu mengatasi masalah parut. Aurora Colla Plus juga menggupakai Hyaluronic Acid kerana ia bersifat menyokong Salmon Fish Collagen agar tidak mudah terurai. Impaknya, jika anda berhenti memakan Aurora Colla Plus, kulit kekal gebu, cerah dan anjal!

Aurora Colla Plus VS Produk Pencerah Jenama Lain
Ramai yang beranggapan sebarang produk pencerah yang mengandungi kolagen perlu diambil pada waktu pagi dan malam dalam dos yang tinggi. Tanggapan ini adalah salah kerana menurut pakar, sebarang produk kolagen perlu diambil sebelum tidur kerana proses pemulihan dan recovery badan berlaku ketika tidur. Aurora Colla Plus juga menggunakan Pomegranate Stem Cell kerana ia terbukti mampu mencerahkan kulit dan menggebukan kulit.

hebattttt!!!

SEHARI DH TERASA KELEMBAPAN KULIT..




Meletopss u all testimoni Aurora SX . Customer kita ni makan aurora SX , kulit putih meletopss . Lain mcm ! X sama mcm jenama lain yg hampa . Lembap haruss ! Sehari makan pon dh lembap . Tu mmg jaminan u all . Yg penting customer kita ni pon makan Colla Plus untuk rawat masalah rambut gugur 

Collagen bagus ntok rambut yg sehat especially SALMON FISH COLLAGEN . 
Likeeee!!!!

putih lain macam- AURORA SX

Aurora SX Ultimate ni mmg berbeza . Kulit lembap dalam masa 1 hari . Jerawat kecut dalam masa 3 hari . Kulit makin glow dalam masa 5 hari dan anda akan rasa kulit anda MAKIN PUTIH dalam masa 7 hari .



AURORA SX new packaging


Ramai yg tertanya kan ape la agaknye ramuan baru Aurora SX packaging baru . Ramuannya adalah Pure Glutathione , Idebenone , Vitamin C , Hydrolized Collagen , Whey Cysteine Amino Peptide , Apple Stemcell dan vitamin2 lain . Kami letak skit collagen bg mmpercepat kelembapan kulit . Kali ini , Aurora SX dihadirkan juga dgn Whey Cysteine Amino Peptide ea u all . Nak tau sbab ape ?? Baca ilmu estetik kt bwh ni :

Glutathione - mmg terkenal sbagai agen pemutih , detox dan sebagainya . Tp ia adalah bersifat sintetik . Certain bdn manusia mmpu serap 100% n certain org skit je dpt serap . Besenye ramai gune Glutathione sintetik sbab harga murah dlm industri kcntikan ni .

Whey Cysteine Amino Peptide - sejenis susu la sng cerita . Juga dibuat drpd bahan sintetik / kimia tetapi ia merangsang hati dalam badan untuk hasilkan sendiri gluta . Wow ! Hebat x ? Sng cerita , bdn akan dipaksa mengeluarkan gluta natural dlm bdn . So , lg cpt la kesan kan

THE NEW AURORA SX !!





AURORA SX

Dh consume aurora SX sebulan , dh mula percaya akan keberkesanan ! Katanya nak jd regular . Hehhe . 

Dapatkan segera ! Terhebat dan memang terhebat ! Kelulusan KKM + lulus dgn cemerlang dalam ujian LAB . Kilang bertaraf GMP , bumiputera lagi , yg penting memang diformulasikan oleh tenaga pakar dan menggunapakai teknologi luar negara . Xde tipu2 . Mmg produk Malaysia , bukan Korea ke ape k ...

Tuesday, September 10, 2013

Rangkaian product di bawah jenama SOFEA ESTETIK

AURORA BEAUTY RANGE
✿ Aurora SX RM140 sm / RM150 ss
✿ Aurora Colla Plus RM110 sm / RM120 ss
✿ Aurora Dara RM160 sm / RM170 ss
✿ Aurora Miss V RM50 sm / RM60 ss
✿ Aurora Slim RM140 sm / RM150 ss
✿ Aurora Derma Soap RM80 sm / RM90 ss

AURORA PROFESSIONAL
✿ Derma Gel Cleanser RM80 sm / RM90 ss
✿ Essence Complex Cream RM95 sm / RM105 ss

AURORA FOR MAN
✿ Aurora for Man Secret Herbs RM110 sm / RM120 ss


SMS 016 6672583 UNTUK BUTIRAN LANJUT
https://www.facebook.com/pages/Aurora-Sofea-Aesthetics/170048816510946

AURORA IN THE HOUSE!!!






SMS 016 6672583
https://www.facebook.com/pages/Aurora-Sofea-Aesthetics/170048816510946

update senarai produk

  • SENARAI PRODUK @ WinShoppe Beauty


    1. MAIXARA C-SENTIAL with HA
    Jual : RM90.00 wm / RM95.00 em
    ★7 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    2. MAIXARA SLIM LOOK LOTION 
    Jual : RM75.00 wm / RM80.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    3. MAIXARA WHITE ESSENTIAL
    Jual : RM120.00 wm / RM130.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    4. MAIXARA MIRACLE ESSENCE
    Jual : RM145.00 wm / RM155.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    5. AURA WHITE 900000mg
    Jual : RM150.00 wm / RM160.00 em 
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Diamond Serum x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    6. AURA SLIM SHAKE
    Jual : RM160.00 wm / RM170.00 em
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Diamond Mask x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    7. AURA WHITE CHOCOLATE
    JUAL : RM150.00 wm / RM160.00 em
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Shine x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    8. AURA SHINE
    JUAL : RM98.00 wm / RM105.00 em
    ★7 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    9. SECRET BUST UP
    Jual : RM136.00 wm / RM146.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    10. RADIGLOW
    JUAL : RM180.00 wm / RM190.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Seri Udani Serum x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    11. K-COLLY SWEET 17
    JUAL : RM169.00 wm / RM179.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    12. BEDAK ARAB 50g
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    13. FIGURE UP
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    14. COLLAGEN PLUS VITAMIN E
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    15. NATURAL BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT
    + Free Postage

    16. REDPOME LOTION @ SCRUB
    + Free Postage

    17. TANAKA 40G (HIJAU / PINK)
    + Free Postage

    17. TANAKA 110G (HIJAU SPF / PINK / PURPLE / CREAM )
    + Free Postage

    18. ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
    Jual :
    1 kotak : RM110.00 wm / RM120.00 em
    2 kotak : RM200.00 wm / RM210.0 em
    + Free Postage

    19. TABITA SKIN CARE (EXCLUSIVE) - Tahan 4-5 bulan
    Jual : Range harga pasaran RM330 - RM350
    + Free Postage

    20. TABITA SKIN CARE (TRAVEL PACK) - Tahan 1 bulan lebih...
    Jual :harga pasaran RM180 - RM200
    + Free Postage

    harga adalah retail price, sms for offer price >.<
  • sms 016 6672583
    winshoppe@gmail.com

ORDER/PERTANYAAN DISINI

Name:
Email Address:
Home Address:
Phone no:
Queries/ Orders:

It's That Easy or for faster response, pls sms 016~6672583.

Thank You For Stopping By.


Click here to put a form like this on your site.

Follow by Email