Thursday, April 18, 2013

CANTIK JELITA BERSAMA AURAWHITE!!!



Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

Tips penjagaan kulit supaya mendpt kesan yg Positif Sblom & Selepas pengambilan Aura White

Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.

Penjagaan kulit secara umum :
  1. Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda
  2. Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
  3. Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
  4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
  5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
  6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
  7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
  8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
  9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
  10. Jangan putus asa....

Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. 
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.

Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni. 
Banyak keberkesanan pada kulit & badan 

Iklan Aura White bersama Majalah Wanita

Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥ 
Artis popular pyn dah consume Aura White.. 
Anda bila lagi....??

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis
Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even 
Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!

SMS
016-6672583

NAK HARGA BORONG?
CEPAT PM sb stok AURAWHITE ni mmg cepat licin...!!!

Baby pun gebuss dan mulos..

offer terkini!!!
FREE
*Sabun Susu Beras Collagen x1
*Shiseido Mask x1
hehe adik  Win pun tgh preggy ni, nt Win nk suh dia amik MCS la..hehe

sms 016-6672583
for orders n offers now!!

MCS benar2 hebat!


Anda ada masalah Jerawat yang kronik? Buntu memikirkan cara merawatnya? Jom berMCS! 
MCS boleh membantu anda merawat kulit anda yang mengalami masalah jerawat itu. Bukan hanya jerawat tetapi jeragat, ekzema, sinus, alergik, pencerahan dan sbg anti oksida utk anda... MCS Suplemen Terbaik utk anda sesi keluarga!

sms 016-6672583 for orders n offers!!!

Wednesday, April 17, 2013

Mai!! order!!

JOM JOM JOM ORDER...! 
PRODUK HOT HOT HOT 2013...! 
KECANTIKAN ANDA, KEPUASAN KAMI...!
Semua ready stok... Pay and Post...!

*MAIXARA C-SENTIAL = RM99.90(wm) / RM104.90(em)
*MAIXARA SLIM LOOK = RM89.00(wm) / RM84.00(em)
*SECRET BUST UP = RM126.00(wm) / RM130.00(em)
*FIGURE UP = RM60.00(wm) / RM65.00(em)
*AURA WHITE = RM150.00(wm) / RM160.00(em)
*BEDAK ARAB 50g = RM55.00(wm) / RM60.00(em)

+FREE GIFTSSSSS
+FREE POSSSSSS




sms 016-6672583
winshoppe@gmail.com

Tuesday, April 16, 2013

Secret Bust Up.. shhh.. ni lah rahsia kebahagiaan rumahtangga..

  Secret Bust Up Pueraria Mirifica sekotak (25 gram x 30 sachet) untuk bekalan sebulan 

1 kotak Secret Bust Up = RM126
3 kotak Secret Bust Up = RM318
6 kotak Secret Bust Up = RM566
10 kotak Secret Bust Up = RM750

*penghantaran percuma ke semenanjung malaysia**


♥Untuk yang anak dara, Anda Pasti Lebih Teruja Dengan Bentuk Badan yang baru akan datang setelah menggunakan Amazing Secret Bust Up ini!
♥Yang menakjubkan tentang produk ini, ia akan manage badan anda supaya cantik menawan
♥Yang kurus akan menjadikan body semakin berisi
♥Yang gemuk akan menjadikan body anda nampak ada shape
♥Breast & Butt yang telah pun besar, ia akan cantik & tegangkan
♥Breast & Butt yang kecil pula ia akan menganjal & membesarkan
♥Ia juga akan menambahkan tenaga, so takde alasan nak bermalas- malasan lagi k, sebab anda akan jadi segar. So, sangat menakjubkan!
♥Ia akan mencantikkan kuku, kulit dan rambut
♥Ia juga akan meremajakan bibir Ms.V supaya kembali muda
♥Anda akan nampak perubahan ketara pada muka dan tangan, kulit semakin cantik kemerah merahan
♥Kulit pada tapak kaki akan menjadi lembut, so yang ada rekahan pada tapak kaki akan hilang setelah pengambilan yang berterusan
♥Lepas ni Breast & Butt akan mula membesar & menegang, Pakaian dalam kena bertukar ke saiz lain pulak, waktu shopping dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi! malahan tanpa anda sedari..ia mungkin sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kegembiraan kehidupan harian anda
♥Yang bestnya seluruh kulit nampak cantik seperti memakai losyen
♥Whitehead di muka akan turun hilang, muka akan jadi bersih je
♥Hidung rasa mancung sebab ia menegangkan sel muka

Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan anda wanita yang unggul, namun Produk Yang Sangat Berbaloi ini masih ada kelebihan lain juga:
• Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
• Bersikap anti-penuaan

Harga :
RM126(wm) / RM130(em)




WINSHOPPE 
sms 016-6672583
winshoppe@gmail.com

Monday, April 15, 2013

secret bust up OFFER!!

  Secret Bust Up Pueraria Mirifica sekotak (25 gram x 30 sachet) untuk bekalan sebulan
 1 kotak Secret Bust Up = RM126
3 kotak Secret Bust Up = RM318
6 kotak Secret Bust Up = RM566
10 kotak Secret Bust Up = RM750

*penghantaran percuma ke semenanjung malaysia**



Friday, April 12, 2013

AuraWhite answered!

Wow!! jelita!!

not just for your face!!
overall you will feel the difference!!
Today baru lah dapat merasa keenakan Aurawhite ni..selalu nya order, semua customer dh serbu..hehe thanks you my darling customers..
so nak cerita sikit rasa Aurawhite ni.. mula2 dengar dan baca semua kata rasa seperti ribena..my taste?
adalah skit cam ribena but mostly rasa blueberry!! yummy!!
tapi kena buat ikut sukatan tau. if not nt takde rasa. 2 scoop dan sukatan air 120ml, kalu campur air sejuk lagi bestttt!!!
rasa nak minum je selalu..., pas makan terasa nak buat minuman sejuk pasti lah AuraWhite menjadi pilihan..sedap dan bermanfaat kepada KULIT, RAMBUT, KUKU, TULANG, SENDI2...huh macam2 lagi dan yg paling best menyerikan wajah kita...
isshhh tak sabar nak terima kesan tu..
yelah ni baru sehari amik Aurawhite kan..hehe

for my customers yg dh borong banyak, pls share your story with WinShoppe Beauty ya..
tak sabar nak terima feedback korang.. 
love! love!

Win

psstt.. ni Win nak kongsi bbrp persoalan mengenai Aurawhite..
anything juz sms 016-6672583
or email winshoppe@gmail.com
muah!

Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna tentang AURAWHITE:-

a) 1 jar tu brapa gram?
- 500 gm dear

b) 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye)

c) Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d) Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e) Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!
Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna tentang AURAWHITE:-

a) 1 jar tu brapa gram? 
- 500 gm dear

b) 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye)

c) Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d) Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e) Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!
enjoy ur yummy aurawhite and be gorgeousssss!!!!

Wednesday, April 10, 2013

WinShoppe's on MUZY!!


FOR ORDERS AND ENQUIRIES JUZ SMS 016-6672583
WINSHOPPE@GMAIL.COM
TQ

aura white memang hots!!!




  

Kecantikan tanpa suntikan..!
Dengan AURA WHITE anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

*KULIT KENDUR / KUSAM / KULIT TIDAK SEKATA / T
IDAK BERMAYA / JERAWAT / PIGMENTASI / PARUT / JERAGAT / KULIT GELAP / EKZEMA*

Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk :-
PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia. 

Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita.
Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.
Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC .

Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita.

Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda..




Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti adalah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt jeragat, jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Mengurangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat

Itu antara kelebihan Aura White dengan hanya RM150.00 (wm) / RM160.00(em) anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas. 
Untuk tempahan, sila PM di FB atau sms 0166672583 untuk respon pantas.

Maixara Jom TRY!!!

Maixara C-sential tablet yg pertama di Malaysia dgn kandungan 10,000mg... Vitamin C + Kolagen Talapia + Gluta + Ekstrak Strawberri... Sedap dikunyah dan sesuai untuk dewasa dan kanak2 (jika ada masalah kulit). Maixara C-sential telah menjadi fenomena Malaysia dgn jualan 100k kotak dalam masa 3 bulan...!

Apa tunggu lagi.. Jom order Maixara C-sential... Masih harga promo RM99.90(wm) / RM104.90(em) +FREE sabun susu beras collagen +FREE postage

Untuk tempahan, sila PM di FB, atau sms/whatsapp 016-6672583 untuk respon pantas...!
Maixara C-Sential... wajah putih cerah semulajadi... say NO pada jerawat, kulit kusam, parut2 dll... Jom dapatkan MCS dengan harga promosi... ++++Free Sabun Susu Beras ++++Free Postage ++++Free Consultation...! Pm / sms @ 016-6672583

Figure Up


Photo: FIGURE - UP KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN

Fenomena Figure - Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya......menakjubkan!!!!!!
* HALAL
* 100% Herba Semulajadi
* Blh amalkan ketika period
* Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dlm pemakanan

Promosi Hebat...!

RM60(wm) / RM65(em)

Sms/whatsapp untuk order... 016-2250567 (Hana)

FIGURE - UP KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN!!!!

Fenomena Figure - Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya......menakjubkan!!!!!!
* HALAL
* 100% Herba Semulajadi
* Blh amalkan ketika period
* Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dlm pemakanan

Promosi Hebat...!

RM60(wm) / RM65(em)


SMS 016-6672583
WINSHOPPE@GMAIL.COM

Monday, April 8, 2013

Maixara HEBAT!!!!

Mereka telah mengalami perbezaan yg positif dengan penggunaan MCS!!!!
ANDA?
Jom try!!

bukan itu sahaja!!!
kini anda anda berpeluang menyertai Peraduan yg dianjurkan oleh Maixara- Official fanpage
yakni.. Bermula April testimoni akan dipilih berdasarkan penggunaan MCS & MSL. Pemenang bakal berentap di malam final Miss Maixara dan bakal membawa pulang hadiah utama Tunai sebanyak Rm3000! dan hadiah hebat lain berjumlah RM30,000! Jgn lupa hantarkan testimoni MCS & MSL anda secepat mungkin kepada admin di testimoni@maixara.com.my


MAIXARA'S ambassador


Teruja dengan MCS?
Kini pasti anda lagi teruja untuk mencuba MSL.. Losyen Pelangsingan Terbaik 2013.
Tiada Paraben... Tiada kesan sampingan. CUBALAH HARI INI...
Anda pasti teruja.. Cantik dan Cerah bersama MCS...
 Langsing dan Menawan bersama MSL..

Maixara Slim Look Losyen membantu mengembalikan bentuk badan anda. 
Mudah disapu disertakan haruman strawberi dan ia kekal hangat hingga ke malam...

*Membantu memecahkan lemak
*Menegangkan kulit 
*Menghilangkan sakit pinggang
*Melegakan perut sebu / period pain
*Sgt sesuai untuk wanita selepas bersalin yg ingin membentuk semula bentuk badan..
*Saiz 250ml
*Tiada Paraben

Harga :
RM89(wm) / RM94(em)


♥♥♥JANGAN LUPA PLAK KEBAIKAN MCS♥♥♥ 

♥ Mencerahkan, Melicin, Menggebu, Menegangkan & Mencantikkan kulit wajah dan tubuh dalam 7 Hari
♥ Mencerah, menyamaratakan tona kulit
♥ Bertindak sebagai agen antipenuaan
♥ Menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat
♥ Menghilangkan lingkaran hitam bawah mata
♥ Dan pelbagai lagi kebaikan utk kecantikan kulit dan tubuh
♥ 100% Halal
♥ Tiada alahan pada mereka yg alergi seafood
♥ 60 biji sekotak (boleh tahan 2 bulan penggunaan)
♥ Boleh dihisap/dikunyah. Rasa sedap berperisa Strawberry ( this i like i mmg takut makan ubat, so hisap je MCS ni time berfb, time tgk tv, really dont taste like medicine at all! i love it!)


P/S
Maixara C-Sential ini betul2 VALUE FOR YOUR MONEY.
Sebab harga PROMO RM99.90 untuk 60 tablet dan stock untuk 2bulan....! 
Sekarang rata-rata produk lain hanya 30 tablet dengan harga RM80, RM90 dan paling dasyat RM200.

Terpulang pada anda untuk dapatkan yang mana pilihan anda. Kami menawarkan produk yang TERBAIK diantara yang Terbaik.
Bukan sahaja dari segi harga RM99.90 utk 60 tablet (amat berpatutan) tetapi juga dengan kandungan 10,000mg (antara yang PERTAMA di Malaysia).

Kesan dijamin memang ada. Cuma kurangkan 3 perkara ini iaitu KAFEIN, ALKOHOL, ROKOK.
 dalam masa 5 ke 7 hari pasti ada perubahan dalam diri anda...
Air masak jangan lupa minum ya....




Untuk tempahan, sila PM di FB atau SMS/Whatsapp 016-6672583 untuk respon pantas



Thursday, April 4, 2013

Maixara c-Sential yg MELEtopS!!



Pihak Hq bakal menaikkan harga Mcs kepada Rm125 akhir april ni.
Pengguna Mcs disarankan agar stock up Mcs sebelum kenaikkan harga yer..
Harga Promosi masih RM 99.90 wm
rm104.90 em
dptkan sekarang ye..
pm winshoppe di fb
sms 016 6672583
winshoppe@gmail.com

lihat perbezaannya..
bukan setakat muka yg putih, badan pun mengalami perubahan!
nampak jelas kan!

Mengapa bayar lebih sedangkan hasilnya sama atau lebih dari itu??!!
betul tak?
lihat testimoni mereka yg telah MCS, nak seperti mereka?
cubalah MCS!!!


TAK PERCAYA? NAK LAGI BUKTI??

Testimoni Hebat MCS bukan hanya utk Lelaki Perempuan dewasa.. 
Malah sgt baik utk baby dan kanak kanak...
ANAK ANDA ADA EKZEMA?
RUAM? CHICKEN POX? 
Cubalah MCS... Pasti Puashati!
MCS Terbukti Berkesan dan disarankan oleh Doktor dan Ahli Farmasi...







Photo: Alhamdulillah ada lagi testimoni Baby MCS...
Sudah terbukti bukan? 
Kulit baby menjadi lebih cerah dan cantik. PUTIH MELEPAK! Berbeza dgn anak sebelum ini.
Tahniah sis... Selamat berpantang ya!
ada lagi testimoni Baby MCS...
Sudah terbukti bukan? 
Kulit baby menjadi lebih cerah dan cantik. PUTIH MELEPAK! Berbeza dgn anak sebelum ini.
Tahniah sis... Selamat berpantang ya!

Baby yg menyusu badan pun jadi lebih putih, gebu..
aduss..geramnya. <3 div="">





Jom dapatkan MCS.. 
Harga masih RM99.90 sehingga 30 April 2013.
SMS 016-6672583
WINSHOPPE@GMAIL.COM


FOOTNOTE: Pn Nor Ainna Ibrahim adalah pengasas Maixara C-Sential 10,000mg and Maixara Slim Look 250ml

Promosi AuraWhite borong officially ends ♥

wow!!
thank you so much for the overwhelming response on Aura white Borong promotion!
tak sangka begitu powernya aura AURAWHITE.
PRomo ni hanya untuk test market aUra WhIte memandangkan WinShoppe Bauty baru sahaja nak mengorak langkah memasuki alam kecantikan ni.
memang tak sangka response yg begitu baik sekali diterima.
Trima Kasih semua.
Dengan ini saya dengan sukacitanya dan rendah dirinya mendeklarasikan tamatnya offer borong AuraWhite.
Thank you.

Tuesday, April 2, 2013

-{@WinShoppe Beauty...: AURAWHITE BORONG!!!

-{@WinShoppe Beauty...: AURAWHITE BORONG!!!: Aura White pada harga borong RM 1xx sahaja!!! FREE SHAKER FREE MASKER PROMO SEHINGGA 4 APRIL 2013 SAHAJA!! sms 016-6672583 winshoppe@gmail.com
terms and condition applies

Monday, April 1, 2013

AURAWHITE BORONG!!!

Aura White pada harga borong
RM 1xx sahaja!!!
FREE SHAKER
FREE MASKER

PROMO SEHINGGA 4 APRIL 2013 SAHAJA!!
sms 016-6672583
winshoppe@gmail.com
Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan 
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:


a). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? huhu..



KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita 





CARA PENGAMBILAN: 
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)
PROMO TERHAD
FREE SHAKER
FREE MASKER
HARGA RUNCIT RM 150

HARGA WinShoppe Beauty
RM 12X
DAPATKAN SEKARANG!!!promo hingga 4 April 2013
Sms AURA OFFER @ 016-6672583
WINSHOPPE@GMAIL.COM

ORDER/PERTANYAAN DISINI

Name:
Email Address:
Home Address:
Phone no:
Queries/ Orders:

It's That Easy or for faster response, pls sms 016~6672583.

Thank You For Stopping By.


Click here to put a form like this on your site.

Follow by Email