Monday, September 16, 2013

masalah hitam celah peha beresss...

anda mengalami masalah HITAM CELAH

PAHA??..

AURORA SX adalah jawapannya...

Hanya RM140.

Masalah selesai.. 

kulit tak minyak lagi..


Pakai foundation, smapai tengahri kulit berminyak kan??.. Dengan suplement AURORA SX kini masalah KULIT BERMINYAK tiada lagi.. ALHAMDULILLAH..



Kulit lembap, lembut sepanjang hari.. malahan makin PUTIH.
best!!!!

KESAN DALAM 24 JAM!!!





Kesan dalam 24 jam u all ! memang berubah texture kulit . semakin putih , semakin cerah , parut semakin hilang , minyak pon hilang , yang penting , produk kami TIDAK menggunakan dos yg tinggi untuk sesetengah bahan yang boleh merosakkan buah pinggang . Baca bawah ni untuk lebih faham ea . Berniaga itu IBADAH

Aurora SX VS Produk Pemutih Jenama Lain
Kebanyakan produk pemutih jenama lain (jenis makan) HANYA menggunapakai Glutathione tanpa menggunakan Cysteine Amino Peptide. Glutathione adalah sangat murah dalam industri dan bersifat sintetik. Hanya sesetengah badan manusia mampu menyerapnya. Tetapi, dengan penggunaan Cysteine Amino Peptide dalam Aurora SX,bahan ini adalah natural serta berfungsi merangsang badan untukmenghasilkan Glutathione dan Kolagen sendiri. Impaknya, prosespemutihan kulit berlaku lebih cepat dan pantas! Aurora SX juga menggunapakai Idebenone sebagai bahan yang mempercepat proses penyerapan Glutathione dalam badan sedangkan jenama lain hanya menggunakan Vitamin C sebagai bahan asas sokongan. Pengambilan Vitamin C dalam dos yang tinggi boleh merosakkan buah pinggang anda. Aurora SX hanya menggunakan doS yang sangat rendah!

Aurora SX VS Produk Kolagen Jenama Lain
Ramai yang beranggapan untuk putih dan gebu adalah dengan mengambil kolagen tetapi sehingga ke hari ini tiada bukti kukuh bahawa Kolagen mampu memutihkan kulit. Menurut pakar, kolagen hanya mampu mencerahkan kulit tetapi tidak mampu memutihkan kulit. Aurora SX juga didatangkan dengan sedikit Hydrolized Collagen bagi membantu proses penggebuan kulit. Untuk proses pemutihan, Glutathione dan Cysteine Amino Peptide adalah diperlukan!

Aurora Colla Plus VS Produk Kolagen Jenama Lain
Kebanyakan produk kolagen jenama lain (jenis makan) HANYA menggunapakai kolagen bermutu rendah dan diekstrak daripada bahan sintetik sedangkan Aurora Colla Plus menggunakan Salmon Fish Collagen yang jauh lebih mahal dan bermutu. Salmon Fish Collagen adalah terbukti tidak menggemukkan dan tidak memberi alahan. Bukan itu sahaja, ia mampu merawat masalah parut kronik dengan lebih pantas juga bagus untuk kesihatan badan secara menyeluruh (imun badan). Jenama lain kebiasaannya tidak mempunyai bahan anti parut yang berkesan menyebabkan kulit kekal berparut. Tetapi Aurora Colla Plus mengandungi Vitamin E sebagai bahan anti parut yang terbukti secara saintifik mampu mengatasi masalah parut. Aurora Colla Plus juga menggupakai Hyaluronic Acid kerana ia bersifat menyokong Salmon Fish Collagen agar tidak mudah terurai. Impaknya, jika anda berhenti memakan Aurora Colla Plus, kulit kekal gebu, cerah dan anjal!

Aurora Colla Plus VS Produk Pencerah Jenama Lain
Ramai yang beranggapan sebarang produk pencerah yang mengandungi kolagen perlu diambil pada waktu pagi dan malam dalam dos yang tinggi. Tanggapan ini adalah salah kerana menurut pakar, sebarang produk kolagen perlu diambil sebelum tidur kerana proses pemulihan dan recovery badan berlaku ketika tidur. Aurora Colla Plus juga menggunakan Pomegranate Stem Cell kerana ia terbukti mampu mencerahkan kulit dan menggebukan kulit.

hebattttt!!!

SEHARI DH TERASA KELEMBAPAN KULIT..




Meletopss u all testimoni Aurora SX . Customer kita ni makan aurora SX , kulit putih meletopss . Lain mcm ! X sama mcm jenama lain yg hampa . Lembap haruss ! Sehari makan pon dh lembap . Tu mmg jaminan u all . Yg penting customer kita ni pon makan Colla Plus untuk rawat masalah rambut gugur 

Collagen bagus ntok rambut yg sehat especially SALMON FISH COLLAGEN . 
Likeeee!!!!

putih lain macam- AURORA SX

Aurora SX Ultimate ni mmg berbeza . Kulit lembap dalam masa 1 hari . Jerawat kecut dalam masa 3 hari . Kulit makin glow dalam masa 5 hari dan anda akan rasa kulit anda MAKIN PUTIH dalam masa 7 hari .



AURORA SX new packaging


Ramai yg tertanya kan ape la agaknye ramuan baru Aurora SX packaging baru . Ramuannya adalah Pure Glutathione , Idebenone , Vitamin C , Hydrolized Collagen , Whey Cysteine Amino Peptide , Apple Stemcell dan vitamin2 lain . Kami letak skit collagen bg mmpercepat kelembapan kulit . Kali ini , Aurora SX dihadirkan juga dgn Whey Cysteine Amino Peptide ea u all . Nak tau sbab ape ?? Baca ilmu estetik kt bwh ni :

Glutathione - mmg terkenal sbagai agen pemutih , detox dan sebagainya . Tp ia adalah bersifat sintetik . Certain bdn manusia mmpu serap 100% n certain org skit je dpt serap . Besenye ramai gune Glutathione sintetik sbab harga murah dlm industri kcntikan ni .

Whey Cysteine Amino Peptide - sejenis susu la sng cerita . Juga dibuat drpd bahan sintetik / kimia tetapi ia merangsang hati dalam badan untuk hasilkan sendiri gluta . Wow ! Hebat x ? Sng cerita , bdn akan dipaksa mengeluarkan gluta natural dlm bdn . So , lg cpt la kesan kan

THE NEW AURORA SX !!





AURORA SX

Dh consume aurora SX sebulan , dh mula percaya akan keberkesanan ! Katanya nak jd regular . Hehhe . 

Dapatkan segera ! Terhebat dan memang terhebat ! Kelulusan KKM + lulus dgn cemerlang dalam ujian LAB . Kilang bertaraf GMP , bumiputera lagi , yg penting memang diformulasikan oleh tenaga pakar dan menggunapakai teknologi luar negara . Xde tipu2 . Mmg produk Malaysia , bukan Korea ke ape k ...

Tuesday, September 10, 2013

Rangkaian product di bawah jenama SOFEA ESTETIK

AURORA BEAUTY RANGE
✿ Aurora SX RM140 sm / RM150 ss
✿ Aurora Colla Plus RM110 sm / RM120 ss
✿ Aurora Dara RM160 sm / RM170 ss
✿ Aurora Miss V RM50 sm / RM60 ss
✿ Aurora Slim RM140 sm / RM150 ss
✿ Aurora Derma Soap RM80 sm / RM90 ss

AURORA PROFESSIONAL
✿ Derma Gel Cleanser RM80 sm / RM90 ss
✿ Essence Complex Cream RM95 sm / RM105 ss

AURORA FOR MAN
✿ Aurora for Man Secret Herbs RM110 sm / RM120 ss


SMS 016 6672583 UNTUK BUTIRAN LANJUT
https://www.facebook.com/pages/Aurora-Sofea-Aesthetics/170048816510946

AURORA IN THE HOUSE!!!






SMS 016 6672583
https://www.facebook.com/pages/Aurora-Sofea-Aesthetics/170048816510946

update senarai produk

  • SENARAI PRODUK @ WinShoppe Beauty


    1. MAIXARA C-SENTIAL with HA
    Jual : RM90.00 wm / RM95.00 em
    ★7 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    2. MAIXARA SLIM LOOK LOTION 
    Jual : RM75.00 wm / RM80.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    3. MAIXARA WHITE ESSENTIAL
    Jual : RM120.00 wm / RM130.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    4. MAIXARA MIRACLE ESSENCE
    Jual : RM145.00 wm / RM155.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    5. AURA WHITE 900000mg
    Jual : RM150.00 wm / RM160.00 em 
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Diamond Serum x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    6. AURA SLIM SHAKE
    Jual : RM160.00 wm / RM170.00 em
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Diamond Mask x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    7. AURA WHITE CHOCOLATE
    JUAL : RM150.00 wm / RM160.00 em
    ★9 Free Gifts★
    + Shaker x 1
    + Aura Shine x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    8. AURA SHINE
    JUAL : RM98.00 wm / RM105.00 em
    ★7 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    9. SECRET BUST UP
    Jual : RM136.00 wm / RM146.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    10. RADIGLOW
    JUAL : RM180.00 wm / RM190.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Seri Udani Serum x 1
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    11. K-COLLY SWEET 17
    JUAL : RM169.00 wm / RM179.00 em
    ★8 Free Gifts★
    + Maybelline Mascara x 1
    + MAC Eye Liner x 1
    + Sabun Payu Dara x 1
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    12. BEDAK ARAB 50g
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    13. FIGURE UP
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    14. COLLAGEN PLUS VITAMIN E
    ★5 Free Gifts★
    + Collagen Eye Mask x 1
    + Shiseido Mask x 1
    + Nose Pack x 1
    + Lip Mask x 1
    + Non Woven Bag x 1
    + Free Postage

    15. NATURAL BAMBOO CHARCOAL SLIMMING SUIT
    + Free Postage

    16. REDPOME LOTION @ SCRUB
    + Free Postage

    17. TANAKA 40G (HIJAU / PINK)
    + Free Postage

    17. TANAKA 110G (HIJAU SPF / PINK / PURPLE / CREAM )
    + Free Postage

    18. ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
    Jual :
    1 kotak : RM110.00 wm / RM120.00 em
    2 kotak : RM200.00 wm / RM210.0 em
    + Free Postage

    19. TABITA SKIN CARE (EXCLUSIVE) - Tahan 4-5 bulan
    Jual : Range harga pasaran RM330 - RM350
    + Free Postage

    20. TABITA SKIN CARE (TRAVEL PACK) - Tahan 1 bulan lebih...
    Jual :harga pasaran RM180 - RM200
    + Free Postage

    harga adalah retail price, sms for offer price >.<
  • sms 016 6672583
    winshoppe@gmail.com

Sunday, July 14, 2013

kenapa K-COLLY SWEET 17?

Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??

Jawapannya kerana 

*K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk
NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 

1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

*K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan 

tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.


*K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk 

menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.


*K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa

 perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu 

plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.

Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum

tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap

hari.

SMS 016-6672583 FOR FAST RESPONSE!!!!
BELIAN BORONG!!!!
HARGA GEMPAKS!!!!

K-COLLY SWEET 17

THE 

LATEST 

CRAZE 

IN 

tOWN!!!!!



FENOMENA K-POP dengan K-COLLY SWEET17 THE KOREAN SECRET WHITENING
✔Improves Skin Elasticity
✔Whitens and Brightens a Dull Skin Complexion
✔Stimulates Skin Metabolism
✔Anti Ageing
✔Reduces Wrinkles & Fine Line
✔Enhances Skin's Moisture Retaining Ability
✔Repair Damaged Hair
✔Smoother and Softer Skin
✔Overcome Constipation Problem
✔Shape
✔Firming
✔Anti Oxide


Fenomena K-Colly Sweet 17 melanda...! 

Cun mcm awekkk korea gitu.... formula terbaru dgn 

1.5mil mg collagen.. 

cepat booking uolllsss.. 

nak borong pun boleh..! 

SMS 016-6672583 
UNTUK RESPON PANTASssss!!!!!

Friday, July 5, 2013

be beautiful with Tanaka

anak buahku yg comel pun lorat nak pakai tanaka..
suka dorang..
hehe...

siap tanya.. cantik tak?
hahaha
sesuai untuk semua peringkat umur
lelaki,wanIta, kanak2 pun bole tanaka


untuk borong bole sms ke whatsapp Win at 016 6672583 ok
JOM KITA TANAKA!!!

Wednesday, July 3, 2013

tanaka cooling powder

Tanaka means both "cosmetic for beautifying the face" and "cleansing agent". It is recognized as a great aid to help withstand the heat of the sun and thus an ideal cosmetic for those who have to work under direct sunlight. Women who work in the paddy fields usually apply thick layers of Tanaka as a sunscreen to prevent sun-burn while its natural cooling properties help them tolerate the intense heat during the day.
The production of Tanaka is also fascinating. The simple procedure where the bark and roots are stripped, soaked in water, ground and pulverized, using a mortar and a flat stone into a fragrant paste, has not changed for centuries. The light yellow paste with a mild fragrance is then applied to the face. Most women prefer to paint their face immediately after a bath for optimal skin cooling and calming efficacies.
Unlike the face powders, Tanaka stays fresh whole day long while retaining its slight fragrance. It also cools, soothes and helps the skin retain its moisture to avoid blemishes and pimples. With the humidity and relentless sun in tropical countries like Singapore, most women like us struggle to keep our skin care and makeup from melting; but the Burmese women have no such problems with their Tanaka.

 
Cara Guna
Untuk jadikan sebagai foundation
cuma sapukan bedak tate rata2 ke
muka guna tangan atau span muka.

Untuk jadikan sebagai bedak sejuk
cuma basahkan tangan atau
campurkan bedak tanaka dgn air dan
sapu kan ke muka.
selepas  30 min boleh
cuci atau nk pakai sepanjang mlm
pun blh...


Boleh digunakan untuk semua jenis
kulit berjerawat, sensitif, normal dan
sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan
wanita...dewasa dan kanak-kanak.bedak sejuk tanaka dari kayu
tanaka yg sangat berkesan untuk:
♥Kecutkan jerawat
♥Haluskan kulit
♥Cerahkan kulit
♥Hilangkan jeragat
♥Lembutkan kulit
♥Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
♥Pelindung cahaya matahari
♥Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
♥Boleh dijadikan foundation juga
The original tanaka balk used to make tanaka cooling powder

PICS COURTESY OF GOOGLE

Sms 016 6672583
Untuk pertanyaan lanjut
Tq

Wednesday, June 26, 2013

MCS FREE TANAKA ROSE

Special Deal...! 
Beli Maixara C-Sential with HA dan dapat FREE Bedak Sejuk Tanaka Rose 110g...
free pomegranate nose pack x 5pcs + free non woven bag + free postage...! 
Harga cuma RM105(wm) / RM110(em)... 
OFFER TERHAD

offer secret bust up FREE tanaka rose

Beli Secret Bust Up dan dapat FREE Bedak Sejuk Tanaka Rose 110g... 

 free Apple Lady Container + free non woven bag + free postage...! 

Harga cuma RM126(wm) / RM130(em)

sms 016-6672583 utk pertanyaan dan tempahan

secret bust up

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk minuman pembesaran payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan 1000mg pueraria mirifica dalam setiap sachet adalah paling tinggi berbanding produk lain, pastinya kesannya juga berganda lebih cepat , efektif dan hebat!

10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??
1- Kesan seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.
2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.
3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.
4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.
5- Harga yang PALING MURAH !! Hanya RM126 (tiada produk pesaing menawarkan harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.
6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.
7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia (jadi anda boleh menikmatinya tanp ragu2).
8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.
9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.
10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.


Tuesday, June 25, 2013

BEDAK ARAB NEW OFFER

Bedak Arab 50g... Kulit halus mulus bak wanita arab...! Tak perlu nak make up tebal.. pakai je bedak arab..celak sikit.. eyeshadow sikit.. siap..! Lipstick jangan lupa plak ye sapu skit.. kang pucat plak.. hehe... Limited offer Bedak Arab...!

Bedak Arab 50g
★2 Free Gifts★
+ MAC Duo Eyeshadow x 1
+ MAC EyeLiner x 1


SMS/ whatsapp win @ 016 6672583

Thursday, May 9, 2013

FAQ SECRET BUST UP

Today WIN nak share some of the questions customers selalu tanya..
ha ni jawapan dari pakar kami yer.

FAQ - SECRET BUST UP

T: Pelanggan Bertanya P: Pakar Kami Menjawab

T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM dan sudah mempunyai sijil
HALAL daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?P: Produk ini tidak digalakkan kepada wanita hamil.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang
menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.


T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi.


T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar.


T: Apakah rasa Secret Bust Up?P: Campuran maquiberry dan soya. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee.


T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30.







sebarang pertanyaan dan tempahan bole sms win @ 016-6672583
mekaseh :-)

Thursday, April 18, 2013

CANTIK JELITA BERSAMA AURAWHITE!!!



Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

Tips penjagaan kulit supaya mendpt kesan yg Positif Sblom & Selepas pengambilan Aura White

Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.

Penjagaan kulit secara umum :
  1. Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda
  2. Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
  3. Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
  4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
  5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
  6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
  7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
  8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
  9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
  10. Jangan putus asa....

Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. 
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.

Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni. 
Banyak keberkesanan pada kulit & badan 

Iklan Aura White bersama Majalah Wanita

Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥ 
Artis popular pyn dah consume Aura White.. 
Anda bila lagi....??

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis
Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even 
Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!

SMS
016-6672583

NAK HARGA BORONG?
CEPAT PM sb stok AURAWHITE ni mmg cepat licin...!!!

ORDER/PERTANYAAN DISINI

Name:
Email Address:
Home Address:
Phone no:
Queries/ Orders:

It's That Easy or for faster response, pls sms 016~6672583.

Thank You For Stopping By.


Click here to put a form like this on your site.

Follow by Email